utorak, 8. rujna 2015.

Jeftini trikovi za luksuzni izgled vašeg doma



Nemate dovoljno novca za potpuni “makeover vašeg doma”, ali biste ipak nešto menjali? Pogledajte koji su to trikovi kojima uz malo novca vaš dom može dobiti luksuzniji izgled.



3 je magičan broj

Dekorateri interijera se kunu da ukrasi koji dolaze kao trojstvo mogu podići vaš prostor na viši nivo. U zadnje vreme veoma su popularne slike koje dolaze u tri dela, nisu preterano skupe, a dnevni boravak će vam izgledati veoma „stajliš“ ako je okačite iznad kauča.




Tepih

Vašu malu prostoriju možete „otvoriti“ i učiniti da izgleda veća i prostranija jednim velikim tepihom. Što veći tepih, prostorija izgleda veće. Obratite pažnju da tepih ne bude u baš tamnoj boji jer ćete stvoriti kontraefekat.

Minimalizam

Oslobodite police od raznih sitnica i gluposti koje ste godinama skupljali. Ostavite samo nekoliko lepih komada, to će u trenu vašem domu dati sofiticiraniji izgled.

Malo drame nije na odmet

Zid spavaće sobe obojite u tamnu, dramatičnu boju ili zalepite tapetu neobične teksture. Čak i jedan obični prekrivač u nekoj modernoj boji i par dekorativnih jastuka može napraviti veliku promenu.




Svetlost

Ako imate tu sreću da vam je životni prostor okupan suncem i prirodnom svetlošću, bazirajte se na neutralnim tonovima, neka sve izgleda svetlo i prirodno. Da ne bude previše dosadno dodajte koji ukrasni jastuk u jarkoj boji, sveću ili vazu.


Izvor : http://lifepressmagazin.com

0 komentari:

Objavi komentar