petak, 1. svibnja 2015.

Saveti za dekoraciju kupatila





Saveti za dekoraciju kupatila Saveti za dekoraciju kupatila Saveti za dekoraciju kupatila Saveti za dekoraciju kupatila Saveti za dekoraciju kupatila Saveti za dekoraciju kupatila
Dekoracija je očigledno velika stvar u svakoj kući, a danas se fokusiramo na kupatilo…


Nakon kuhinje, kupatilo je možda sledeća stavka kada je u pitanju ogledalo jednog domaćinstva. Nikada nećemo biti u prilici da ga sakrijemo od drugih očiju, zato se moramo potruditi da kupatilo ima lep dizajn, skladne boje i da bude čisto.

Ovaj prostor treba da dobije dosta pažnje kada je dekorisanje u pitanju. To je prva prostorija koju vidite ujutru i treba da prija vašim očima. Za vas smo pripremili 8 ideja kako da dekorišete vaše kupatilo.

1. PERSONALIZUJTE ZAVESE PO SVOM UKUSU
Šarene geometrijske teksture zaista mogu promeniti vaš tuš. Izaberite dizajn zavese koji je oličenje vašeg karaktera u izobilju rešenja koja postoje danas, jer zavesa pokriva prilično veliku površinu, tako da bi promena zaista uticala na atmosferu.

2. NAGLASITE POD
Svuda možete pronaći raznorazne i raznobojne tepihe za kupatilo. Imate jeftinije i skuplje opcije, a vi izaberite onaj koji prija baš vašem ukusu. Ali ipak pazite da se uklapa sa ostatkom kupatila.

3. NABACITE SUKNJU NA LAVABO
Možda ovo niste do sada videli, ali ako ste ljubitelji vintidž stila, ovo je prava dekoracija za vas. Tkanina može da omekša prostor sa lakoćom, a pri tom će kriti sredstva za čišćenje i pružati dodatni prostor za odlaganje. A kada vam dosadi, uvek je možete skinuti i odbaciti.

4. DODAJTE PROSTOR ZA SKLADIŠTENJE
Dodatno skladištenje je uvek potrebno, ali ovoga puta vidljivo. Vidljivi prostor za skladištenje koji je ujedno i ukras za vaše kupatilo je vrlo lako postići. Koristite drvene police za vaše peškire, neobične tegle za šminku ili sapune, ukrasne kofice za četke ili viklere. Možete i sami to da napravite.

5. DODAJTE LIČNOST KROZ AKSESOARE
Svaki aksesoar će kompletirati atmosferu koju ste zamislili. To može biti rustična stolica koja odskače od celog dizajna, stočić ili merdevine koje će služiti i kao vešalica. Okačite slike na zid, ili sami uzmite četkicu i pustite ruku da vas vodi.

6. VINTIDŽ PLOČICE
Svi smo videli one sitne šarene keramičke pločice. One se često mogu naći u starim zgradama, a mi ohrabrujemo takav dizajn, jer će ispuniti vaše kupatilo šarmom.

7. KORISTITE TAPETE DA ULEPŠATE KUPATILO
Možete dobiti novi izgled zidova za tren oka i neće vam biti žao kada vam dosade, samo ih zamenite.

8. POKRIJTE SVOJE PROZORE RAZLIČITIM TEKSTURAMA
Umesto klasičnih zavesa ili venecijanera, zaštitite svoju privatnost različitim materijalima i teksturama koje ćete menjati kada god poželite. Izaberite svoje omiljene šare i boje, a zatim uživajte u privatnosti i poboljšanoj atmosferi.

Ove ideje su veoma jednostavne, a prave veliku razliku, nećete pogrešiti sa njima. 



N.O.

0 komentari:

Objavi komentar