utorak, 21. travnja 2015.

Jeftine ideje za uređenje stana




Jeftine ideje za uređenje stana Jeftine ideje za uređenje stana Jeftine ideje za uređenje stana Jeftine ideje za uređenje stana Jeftine ideje za uređenje stana Jeftine ideje za uređenje stana
Jeftine ideje u uređenju stanova su primamljive, jer je pametnim rešenjima izdatak za opremanje stana moguće svesti na minimum...

Kuhinja
Aparate i postojeće kuhinjske elemente lako možete integrisati unutar celine koja ne zahteva kupovanje kuhinje ili izradu elemenata po meri, tako što ćete ih prekriti radnom pločom i spojiti u jedan modularni element. Sve što je potrebno nalazi se u jednom komadu, a izvlači se po potrebi.

Umesto ulaganja u viseće kuhinjske elemente, na zidu možete okačiti kuhinjski pribor pomoću eksera. Na ovaj način estetski se postiže efekt puzzli, a osim toga svaka posuda ima svoje mesto.

Instalacije
Odličnu uštedu moguće je postići ukoliko ste u potrazi za alternativnim materijalima koji nisu prvi odabir za kućnu namenu. Tako bužiri za struju mogu poslužili kao podne lajsne, ali i kao ekonomičan potez - naime kroz njih je moguće provući instalacije za plin, grejanje i struju. Na ovaj način, s obzirom da se radi o efektnoj crvenoj boji, stvara se estetska igra linijama kroz stan, a osim toga, bužiri uz dodatak keramičkog grla i velike sijalice postaju vrlo efektni lusteri.

Dnevni boravak
Polica za dnevni boravak može se napraviti slaganjem obične opeke. Opeka služi kao kostur na koji se slažu police, a materijal možete odabrati po svojoj želji.

Staklo na vratima možete zameniti jeftinijim pleksiglasom čija je funkcija osim ekonomične i estetska, jer pleksiglas dolazi u čitavom rasponu boja.

Kupatilo
Elemente u kupatilu možete napraviti sami od betona. Potrebno je napraviti dizajn i izliti oplatu za beton, a tako možete napraviti umivaonik i kadu.

Zidove, umesto keramičkim pločicama možete premazati cementnim lepkom za pločice koje ćete prelakirati lakom za čamce u tri sloja.







http://www.mojenterijer.rs/

0 komentari:

Objavi komentar